KORPORACJA SABAT
Ogłaszam głosowanie co do sojuszu z Flota Imperium
kazdy powinien odać głos za lub przecim głosowanie trwa do piatku do godziny 18:00
jezeli ktoś nie oda głosu bedzie on brany jako wstrzymał sie od głosu reszte głosów bedzie zliczona i bedziemy wiedziec co nastęmpuje, mile widziana opinia na ten temat znaczy skrutowy opis dlaczego taka decyzja a nie inna. polecam z zapoznaniem sie z punktacją tego sojuszu i ich członkami tak by wasze decyzje były jak najbardziej obiektywne i słuszne (ja to zrobie jak wruce z pracy)
pozdrawiam
Witam
Sojusz "Flota Imperium" utrzymuje się na 22 miejscu w rankingach, to dośc imponujacy wynik (my jestesmy na 121) mysle że możemy sporo zyskac jest nas mniej ale jesli chodzi o armie to reprezentujemy sie troche lepiej (dzisiaj sprawdzałem stan waszych wojsk i byłem mile zaskoczony, tak dalej) w kazdym bądz razie ten sojusz pozwoli nam sie otworzyć choćby na traktaty kulturowe bo co by nie:) jestem na tak taki sojusz powinien przynieść sporo kozyści.
Pozdrawiam i przypominam o prawie głosu kazdego z członków "SABAT" mam nadzieje że większośc z niego skorzysta :]
Też jestem za od początku... Na takim etapie gry trzeba jak najwiecej sobie Sojusznikow narobić pozniej ich poznamy bedziemy z nimi ataki robic a jesli cos nie wyjdzie to wiemy co maja i dalej to kazdy sam wie...